Plastskador

Till oss kan du vända dig med alla typer av skador, stora som små. Vi vill vara din trygga partner där du alltid får rätt hjälp. Om en skada har uppstått är det bara att du ringer till oss så ser vi till att hjälpa dig. Vi vill att din båt ska hålla och må bra i många årtionden framöver och då är det viktigt att även mindre skador repareras. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag.

Hack och repor

Vi reparerar mindre skador i lack och gelcoat på fribord och däck. Det kan vara skador som har uppstått  när något vasst har repat båten. När du vänder dig till oss kan du räkna med ett exemplariskt utfört arbete där den nya färgen blir mycket bra matchad mot den gamla.

Ytliga reparationer behöver man oftast inte åtgärda direkt, men när en skada uppstår kan den vara mer omfattande än vad ögat ser. Därför rekommenderar vi dig att alltid kontrollera skador som uppkommer. Vi hjälper dig att ta hand om din båt!

Akterspegel renovering 

Med åren brukar akterspegeln på en båt ruttna upp. Den förlorar sakta sin styrka och behöver bytas. Vi tar då bort det dåliga materialet och bygger upp den på nytt. När det här görs rätt behöver det bara göras en gång, vilket betyder att livslängden är oerhört lång. Vi lägger på nytt fräscht laminat, ser till att funktionaliteten är optimal och att allt är tätt. 

Fukt i däck 

Om ett däck inte håller helt tätt kommer det att tränga in fukt som kan skapa frostsprängning. Om det är fallet är det viktigt att du får rätt hjälp att lösa problemet. Vi sågar upp, gröper ur skadan och monterar nytt. På det sättet får du en tät och trygg konstruktion som kommer att hålla fukten och skadorna borta.

Behöver ni hjälp?