Övriga arbeten

På Plastskador och Montage i Waxholm AB vill vi hjälpa våra kunder med det vi är duktiga på. Därför begränsar vi oss inte bara till uppdrag som är strikt riktade mot det marina. Utan vi använder även vår breda och betydande kompetens till de områden du kan läsa om här nedanför.

Altanbeläggning 

Inom den bransch vi rör oss främst inom är det en självklarhet att vi besitter en expertis i att plasta beläggning som håller tätt. Om du bygger allt från en vindsvåning till en altan kan du därför vända dig till oss för att slippa vatteninträngning i ditt hus eller fastighet.
 

Skulpturer och konstverk

Genom vår erfarenhet och kontinuerliga arbete med glasfiber och polyesterplast kan vi hjälpa till att reparera konstverk och skulpturer i olika former. Vi kan hjälpa till med större lagningar eller bara snygga till vid behov.
 

Bildelar

Alla typer av bildelar som är gjorda i polyesterplast kan vi hjälpa dig med. Det kan vara allt från kofångare till en spoiler eller motorcykelkåpor. Om du har några funderingar kring vad vi gör och inte är det bara att du hör av dig till oss.
 

Husbil och husvagn 

De husbilar och husvagnar som är byggda i glasfiber och polyesterplast med till exempel en gelcoatyta kan vi hjälpa till att reparera och snygga till.
 

Pooler

Om du har fått en repa i grunden av din pool eller behöver fräscha upp den efter några år av slitage hjälper vi dig. Vi kan laga, måla om och snygga till så att din pool ser ny och fräsch ut igen.

Vill ni ha hjälp?