Grundstötning

Vi vet hur jobbigt det kan kännas när man råkar ut för en grundstötning. Därför vill vi att du ska känna dig 100 procent trygg i att vända dig till oss. Här får du hjälp med alla typer av grundstötningar. Från den allra minsta till en som har gett extremt stora skador. På ett bra och tidseffektivt sätt åtgärdar vi skadorna som har uppstått och ser till att du kan använda din båt snart igen. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag.

Var lugn - vi hjälper dig

Med lång erfarenhet och gedigen expertis tar vi oss an alla typer av skador som har uppstått från grundstötningar. Oavsett vad för typ av båt du har kan du vända dig till oss och räkna med att få en högkvalitativ och snabb service. 

När din båt har gått på grund på ett eller annat sätt är det självklart att det kan kännas riktigt tufft. Vi vill vara din trygghet som du kan vända dig till och vara säker på att resultatet blir optimalt. Vägen dit ser vi också till att den är smidig och utan överraskningar. 

Behöver du vår hjälp?

Vi tar främst emot jobb i Stockholms Skärgård. Men om du behöver assistans och har svårt att få det i ett geografiskt närliggande område är du självklart välkommen att kontakta oss. Det kan ibland vara tufft att hitta riktigt bra och tidseffektiv hjälp inom detta yrkesområde, vilket vi har förståelse för. 

Kontakta oss så hjälper vi er